fbpx

led žarulje za auto


UŠTEDITE -75%
    

——————————–
Potpora: | hr@FARKYEXPRESS.COM
——————————–

NARUČI SAD!
Naši kupci preporučuju!
Čak 97,8% kupaca ocijenilo je ovu kupnju s najvišom mogućom ocjenom.

                                                                           

H1 H4 H7 

ZAŠTO ODABRATI LED? 

Sa LED žaruljama doprinosite uštedi energije i goriva, a istodobno pružate veću sigurnost. One emitiraju veoma jaku svjetlost, pružajući dobro osvjetljenje. Mnogima je takva svjetlost također estetski bliža od žućkaste svjetlosti halogenih žarulja. Pored toga, veoma su izdržljive, moćne i skoro vječne jer ih mijenjate svakih nekoliko godina. Zato se isplati pogledati ponudu i izabrati prave led žarulje za automobil što je prije moguće kako bi se osigurala bolja vidljivost.

Najpopularniji FM TUNER na tržištu 

👉BRZA UGRADNJA

Ove LED žarulje za automobile dizajnirane su za jednostavnu ugradnju, te su kompatibilne sa većinom vozila. Ako niste sigurni u odgovarajući model LED svjetala za vaš automobil, molimo vas da prije kupnje temeljito istražite specifikacije. Ove podatke možete pronaći u korisničkom priručniku vašeg vozila.

👉VIŠE SVJETLA, MANJE BLJEŠTANJA ZA NADOLAZEĆE AUTOMOBILE

Ove LED žarulje za automobile imaju temperaturu boje jednaku 6500K. Ova vrijednost K približna je prirodnom svjetlu. Vozač se osjeća ugodno jer ima odličnu preglednost, a istovremeno ne zasljepljuje vozače drugih automobila.

👉KVALITETNO KUČIŠTE I VENTILATOR

Za učinkovit rad LED tehnologije dugoročno je potrebno i pobrinuti se za adekvatno hlađenje. Zbog toga je u kućište svake LED žarulje za auto ugrađen poseban ventilator kako bi se osigurali optimalni uvjeti za njegov rad.  

👉MANJA POTROŠNJA ENERGIJE

Svjetlosna učinkovitost ovih LED žarulja za automobile je 3 puta veća od halogenih žarulja. Jednostavno rečeno, LED žarulje emitiraju puno jače svjetlo uz manju potrošnju energije.

👉UČINKOVITO ODVOĐENJE TOPLINE

Kućište ovih LED žarulja za automobile izrađeno je od aluminija, te ima proširenu površinu za odvođenje topline i integrirane turbo ventilatore. Široki žljebovi za dovod zraka i turboventilator pomažu u usisavanju zraka i odvođenju topline, a samim time i bržem hlađenju.

 

 

 

ULOVITE NAŠE ZADNJE KOMADE

Zašto kupiti LED lampice odnosno žarulje za auto?

 

Zašto izabrati LED žarulje za auto? LED svjetla za automobile imaju znatno dulji vijek trajanja, što je glavni razlog njihove velike popularnosti. Takve žarulje su mnogo energetski učinkovitije i zato traju jako dugo bez zamjene. Upravo zbog toga one postaju sve popularnije ne samo kod automobila, već i svuda drugdje. Automobilske žarulje sa LED tehnologijom su veoma izdržljive i pružaju izuzetno dobro osvjetljenje. To osiguravaju LED diode koje emitiraju jasnu i snažnu svjetlost, pružajući odličnu osvijetljenost. Samo osvjetljenje i snaga žarulje ovise kako od broja dioda na njoj, tako i od tipa podnožja. LED žarulje su dostupne za skoro sve standardne tipove utičnica (H1, H4, H7). Svaka žarulja je opremljena sa najmanje dvije svjetlosne diode, a neke imaju i više od osam. Jedna žarulja ima i do 50.000 sati života! Također nudimo garanciju na sve modele, jer vjerujemo u njihov odličan rad.

PREDNOSTI, KORISTI I OSOBINE

☑️UČINKOVITOST
☑️DUGOTRAJNOST
☑️BOLJE OSVJETLJENJE CESTE
☑️SIGURNIJA VOŽNJA

☑️ODLIČNA VIDLJIVOST
☑️MANJA POTROŠNJA ENERGIJE-VEĆA SNAGA MOTORA

☑️AVIO ALUMINIJ

 

☑️VODOTPORNE ŽARULJE 
☑️IP67, RoHS CE CERTIFIKAT
☑️ 72W JAČINA
☑️ 7600 LUMENA
☑️ 6000 KELVINA
☑️ VENTILATOR
☑️ POGODNA ZA KRATKO,DUGO I MAGLU

 

 

 

 

 

 

 

 

životni vijek žarulja preko 60.000 sati

naručite sad!

požurite prije isteka zaliha

naručite sad!

  ZADOVOLJSTVO ZAJAMČENO

Zadovoljstvo kupaca nam mnogo znači, jer se trudimo osigurati korisne i kvalitetne proizvode svaki dan. Jamčimo Vam 100%-tno zadovoljstvo.

NARUDŽBENICA PAR (2 KOM) LED ŽARULJA ZA AUTOMOBIL

FAQ - Često postavljana pitanja

 • KOLIKA JE CJENA DOSTAVE ?
  Troškovi dostave su 35,00 KN.
 • KOJE SU METODE PLAČANJA?
  Možete platiti pouzećem.
 • KADA ĆU DOBITI SVOJI PROIZVOD?
  Dobit ćete svoj paket unutar 3-7 radnih dana.

   

 • TKO JE ODGOVORAN ZA DOSTAVU?
  Vaša će narudžba biti dostavljena od strane HP Ekspressa.

   

 • MOGU LI VRATITI MOJ PROIZVOD?
  Naravno, pošaljite nam proizvod nazad, a mi ćemo vam namiriti novac.